Lovasoktatás

Lovasoktatás
Elsődlegesen a sérült lovasok szabadidős- és versenysportját szolgáljuk ki, de természetesen minden érdeklődőt várunk lovagolni. Tapasztalt, szakképzett oktatók, parasport edző és jól belovagolt iskola- és parasport lovaink segítik munkánkat.

Lehetőség van kezdőknek futószáras oktatásra, hogy a biztos alapokat elsajátítsák, illetve a haladó lovasoknak osztály- és tereplovaglásra is. Túra szempontjából ideális adottságokkal rendelkező a környező terület, bármelyik irányba is induljunk el.

Nálunk az oktatás, a lovaglás mellett elméleti tudás és a lovak körüli teendők ismeretének bővítését is tartalmazza. Feladatunknak tekintjük az ifjúság környezet tudatos nevelését, és azt a szemléletet, mely szerint a ló sporttársunk, és nem egy eszköz.

Nem csak gyermekeknek tartunk órákat, fiataloknak és felnőtteknek sem késő elkezdeni lovagolni tanulni. Tapasztalataink szerint, a gyermeklovasaink, előbb-utóbb mindig „megfertőzik” szüleiket, és a végén az egész család elkötelezetté válik a lovaglás iránt.

Várjuk a leendő lovasterapeuták jelentkezését is, lovas felvételire és vizsgára felkészítő edzéseket vehetnek nálunk. Futószárazásból és hosszúszárazásból is gyakorlatot szerezhetnek.

A hét minden napján nyitva vagyunk, de minden szolgáltatásunk igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.